Fotostudio Photographyou

Pasfoto`s

Wij heten u van harte welkom in onze fotostudio. 

Bij ons laat je gemakkelijk en snel pasfoto’s maken. Wij zijn maken  pasfoto’s voor officiële documenten voor diverse landen.
Pasfoto’s voor Paspoort, Identiteitskaart, Rijbewijs, Visa en andere identiteitsdocumenten, je kunt het allemaal laten maken bij Fotostudio Photographyou.

Wij garanderen dat al onze pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Een pasfoto moet aan diverse eisen voldoen om gebruikt te mogen worden op bijvoorbeeld een reisdocument en legitimatiebewijs.Wij zorgen ervoor dat de pasfoto geschikt is voor officiële documenten en zo niet, dan kun je terugkomen en maken we kosteloos een nieuwe pasfoto.

 

Digitale pasfoto’s

Tegenwoorden wordt vaak een digitale versie van je pasfoto’s gevraagd, voor bijvoorbeeld OV-chipkaart, rijbewijs, visum, paspoort of sportpas.
Wilt u de pasfoto`s digitaal ontvangen ( per email ) dan doen wij dat graag voor u.

 

Brildragers

Ook als je een bril draagt, moeten de ogen helemaal zichtbaar zijn op de foto. Dat wil zeggen dat het montuur en/of de glazen de ogen niet mogen afdekken.
Reflectie in de brillenglazen of op het montuur moeten zoveel mogelijk worden voorkomen. Als dat niet kan, moet de bril worden afgezet.

Digitale pasfoto`s met email verzending ( zonder afdruk )

6 pasfoto`s € 8,-

Download alle informatie over pasfoto’s