Fotostudio Photographyou

Reviews

 • Anita

  Een ongedwongen en ontspannen shoot geweest.

 • Sandra

  Wat een geweldige middag met een geweldig resultaat. Heerlijk ontspannen sfeer, gezellig en open. Dank je wel voor de geweldige samenwerking. Ik heb genoten

 • Daisy H. Doo

  Onlangs heb ik een fotoshoot gedaan bij photographyou! Het is een gezellige sfeer en super resultaten! Tijdens de shoot veel gelachen en mocht ik zelf ook kiezen wat ik graag wilde zien! Na afloop waren de foto’s er binnen no-time! Super service en een hele leuke middag gehad!

 • Jess

  Een fijne sfeer, geen druk, prettige samenwerking, mooie resultaten, maar waar ik de meeste waarde aan leg is de sfeer. Ik moet me comfortabel voelen en dat was het hier zeker!! Honderd procent een aanrader!

 • Sany

  Ik vond het een hele leuke fotoshoot, heel aardig en beleefd. Sublieme foto’s!!

 • Loes Duivenvoorden

  Afgelopen week in de thuisstudio van Diamond geweest. Een gezellige middag waarin verschillende ideeën werden uitgewerkt en mijn eigen inbreng welkom was. Rustige sfeer. Mogelijkheid om in een aparte ruimte om te kleden en mee te kijken bij de resultaten. Leuk om te weten is dat Diamond ook zelf foto’s drukt. Hierdoor kun je als je dat wilt de mooiste foto’s direct geprint naar huis meenemen. Dit ziet er zeer professioneel uit en is een waardevolle toevoeging aan zijn werk.

 • Mounir

  “ Photographyou” heeft letterlijk alles thuis, studio, expertise, geduld en gastvrijheid.
  Een mooie samenwerking heeft geresulteerd tot prachtig shoots, als model ben ik erg kritisch, Diamond heeft heel goed daar mee omgaan met geduld en ruimte. Een aanrader!

 • Sing

  Leuke fotoshoot gehad, vriendelijke fotograaf en mooi resultaat

 • Manuella

  Vorige week heb ik een erg fijne fotoshoot gehad bij Diamond. Diamond en zijn vrouw ontvingen mij vriendelijk en gastvrij. Diamond legde vooraf alles goed uit en vraagt ook naar je wat zelf wil met de foto’s. Zijn thuisstudio is erg mooi en ziet er professioneel uit. Tijdens het shooten stelt Diamond je echt op je gemak en helpt je heel goed met poses. Ook mag je je eigen ideeën inbrengen.
  De foto’s had ik heel snel (na de shoot) ontvangen en die zijn erg ook mooi geworden.
  Ik kan iedereen aanraden eens een fotoshoot te doen bij Diamond.

 • Kilian & Roger

  Ik heb vandaag een shoot gehad bij Diamond met mijn 2 kinderen.
  Geweldig Fotograaf Diamond kan hele leuke foto’s maken. Hij is heel creatief! Het was ook gezellig en super aardig, heel erg bedankt 100% aanbevolen.

 • Djyna Hulsenboom

  Ik heb vandaag een shoot gehad bij diamond en dit was toch wel echt de beste shoot die ik gehad heb. Diamond en zijn vrouw zijn zeer gastvrij. Ik heb foto’s van mezelf nog nooit zo mooi gevonden maar diamond laat toch je natural beauty shinen in de foto’s die hij maakt. Zeeeer professioneel en mega prachtige foto’s ook denkt hij heel fijn mee dus sta je er zeker niet alleen voor met foto’s poses bedenken. Echt een aanrader

 • Yasmin

  Ik heb Vandaag een leuke, rustige shoot gehad bij Diamond

  Hij stelt je op je gemak en luister goed naar wat je wilt .
  De foto’s zijn ook precies zo gemaakt, zoals ik wilde .
  Ik kom zeker nog eens terug!

 • Arezoe

  leuke shooting gehad, fotograaf is vriendelijk en ik was op mijn gemak. Voor mij als model weer een ervaring en weer wat geleerd.

 • Bianca

  Super leuk gedaan en blij met het resultaat.
  Was ontspannen en gezellig.

 • Cheyenne

  Vriendelijke sfeer en professionele foto’s terug gekregen. Zeker blij met het resultaat

 • hannie

  12 september een super leuke shoot gehad samen met mijn dochter
  was een spontane en een gezellige shoot je werd heel vriendelijk
  ontvangen dus voor herhaling vatbaar een een aanrader om met deze fotograaf
  samen te werken bedankt nog voor deze gave shoot liefs hannie en joline

 • Amber

  De fotoshoot met Diamond Schrama was een zeer aangename ervaring. Hij en zijn echtgenote waren warm en gastvrij wat vanaf binnenkomst voor een aangename ontspannen sfeer zorgde. Tijdens de fotoshoot was er veel ruimte voor mij om invulling te geven aan mijn poses maar werd ik aangemoedigd en aangestuurd waar nodig was. Deze combinatie en de sfeer zorgde dat het de prettigste fotoshoot was die ik tot nu toe gedaan heb, en leverde zeer mooie resultaten op. Ik zou Fotostudio Photograph You ten zeerste aanraden!

 • Ha-Lan

  Ontspannen, open, gastvrij en authentiek zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten na een shoot met Diamond. Hij kon aansturen waar nodig, stond open voor suggesties en was zo vrij om te experimenteren met lichtfilters. Zijn echtgenote was ook zo zorgzaam om geregeld water aan te bieden. Met allebei leuke interacties gehad en mooie foto’s ontvangen!

 • Henriëtte

  Gisteren heb ik kennis gemaakt met Diamond Schrama en zijn sympathieke echtgenote. Na de hartelijke ontvangst en kennismaking over en weer, hebben we een serie flink uiteenlopende portretfoto’s geschoten.

  En daar kwamen heel wat verschillende emoties uit voort. Daarnaast was er ook ruimte voor mij om mijn creativiteit even flink uit te leven. Wat door Diamond Schrama professioneel werd vastgelegd. Het resultaat zag er prima uit.

  Dus voor iemand die het vak van model uit wil gaan oefenen en eens uit wil proberen hoe dat gaat, is een shoot bij hen zeker een aanrader. Je wordt echt op je gemak gesteld.

  Ik heb als model 16 jaar ervaring. Ik heb ook een eigen modellenworkshop in Lisse die klanten uit het gehele land trekt. En met vele publicaties over mijn modelwerk in tijdschriften en landelijke kranten, kan ik daarom de manier van werken van Diamond Schrama heel goed beoordelen en vergelijken. Ik geef hen een heel hoog cijfer!

 • Marilène

  Vanmiddag samen met mijn zoontje een
  Fotoshoot gehad bij Diamond, wat een ontzettend leuke ervaring en wat een prachtige foto’s geworden. Heel professioneel
  En hij zet je op de foto zoals je bent. Zeker aan te raden.
  Diamond bedankt voor de mooie foto’s en gastvrijheid.
  Groetjes Marilène

 • Annemieke

  In een ontspannen sfeer heeft Diamond schitterende foto’s van mij gemaakt. Hij weet de goede hoek te kiezen en is vakkundig en creatief met verschillende achtergronden. Heel blij met het resultaat, bedankt Diamond!

 • Willy

  Professionele fotograaf die goede aanwijzingen geeft voor leuke foto’s en je neerzet zoals je bent! Echt mooie foto’s!

 • Anja

  Een spontane en gezellige middag zorgden voor deze foto’s. Ik ben blij met het resultaat! Bedankt Diamond

 • Laura

  Onlangs een mooie fotoshoot laten maken bij Photographyou in een ontspannen sfeer. De fotograaf heeft een gedegen opleiding gevolgd voor portretfotografie. Samen met zijn vrouw, die bruikbare aanwijzingen geeft, resulteerde dat in mooie foto’s waar ik erg blij mee ben.

 • Arjan

  Een gezellig middagje poseren leidde tot een mooie serie foto’s in Nepalese costuums. Echt een belevenis met prachtig resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + 20 =